pendidikan

page ini berkaitan dengan pendidikan saya

pendidiakan saya nih sebenarnya bermula na dari perut ibi lagi, nak buat macam mane hari ma ayah dk mengaji..alhamdulillah..

tetapi secara formalnya bermla umur 5 tahun lerrrr,,,masa tadika, nama cekgu masih segar di ingatan tau,,,cekgu ani,,cekgu ani nh bek sangat2,,periang,,best sangat2 bljar mase 2,,cam dunia kte yang punya,,hehehe,,nk bt macam mana blh men jer ape-ape pn yau

berakhi zaman tadika masuk ler sek rendah kat beris kubur besar gak,,,di sini pn best jugak,,guru2 pn bek,,,terasa lah dalam diri nak jadi pendidik juga,,,,huhuhu…bljar-bljr punya bljr tidak sedar dah nk masuk tngktan satu,,,tapi rezult upsr kte x gmpak pn,,malu r nk kgsi,,huhu

selapas 2 masuk lah form1,,kte sek arab tau,,,mase 2 ada exam untuk lompat kelaz ke tgktan1,,,mst snua xphm kan,,buat2 paham je lah,,susah nk terang2 nh,,,hehehe,,dipandekkan cerita kite gagal ujian 2,,almaklum tgktan 1 dua taun ler kte,,,wwwwwaaaaaa,,,malu,,huhu,,,tapi lepas 2 semangat kte kuat tau,,,kte makin bljar bersggguh,,,tbe lah exam pmr,,,kte bljr kuat sng tau,,,tapi dh rezeki kite leh rezult teruk nk bt macam mana,,kte redha dengan hatii yang sgt remuk,,,huhu,,,tapi kerana kita sayang kdua ibu bapa kita, kita teruskan lagi usaha untuk mencapai cita2 ini..tbe spm yang dinanti,,,huh soalan ssh tau,,,tapi kte pgan sangat2 kekuatan doa ibu bapa ustazah dan yang dinamajan dengan keberkatan,,,alhmdulillah rezult kita terbaik,,,bagia sgt tau dapat membahgiakan ibutayh kiat,,,kita dapat tawaran universti masa spm,,,tapi kita xpg pn,,,kita nekad gak nk amk stam,,,alhamdulillah kita berjaya smbg ke ukm,,,

untuk cerita ukm,,,,,u alll tgu tau,,hehe

3 Comments Add your own


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Laman

Kategori

Pautan

Meta

Kalendar

Ogos 2017
S R K J S A I
« Ogo    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: